Posters verspreiden en meer…

Bereik ze allemaal en blijf hangen met je boodschap!

Vandaag even geholpen met het wisselen van de oude met de nieuwe Slappe DOUWE posters.

Johan Bosgra van Spam Promotions toonde een enorme flexibiliteit om de twee weken geleden al opgeplakte posters en neergelegde flyers te vervangen.

Geweldige kerel om mee te werken.

Ritsko van Vliet

We zijn trouwens echt super tevreden: ook voor alle organisaties die meededen met dit evenement hebben we heel veel complimenten gekregen over dat het overal zo goed zichtbaar was. Dus nog erg dankjewel hiervoor!

Annemarie Lindeboom
Studio ZEEPSOP / UIT IN HUIS 2023

Posters verspreiden in Friesland en omstreken

“Een boodschap moet gemiddeld meer dan 3 keer aankomen wil het beklijven.” Dit is de reden dat de grote brands overal zichtbaar zijn.

Het brein registreert alles bewust of onbewust. Dus als je boodschap zichtbaar is en vaak genoegd herhaald wordt blijft het hangen.

Wij maken jouw boodschap zichtbaar, keer op keer.

Ervaringen

“Met veel plezier hebben wij gebruik gemaakt van het netwerk in en om Leeuwarden van Spam Promotions voor onze van uitvoering van de Matthäus Passion.

Johan Bosgra communiceert snel, laat zien waar hij de affiches en flyers verspreidt en heeft een hele mooie 2-signs campagne geregeld voor ons. Voor herhaling vatbaar!”

Robin – Bachkoor Holland

“We zijn inmiddels helemaal uitverkocht, mooier kan eigenlijk niet. Bedankt dat je ons zo hebt geholpen.”

Gerard – de terugkeer van de Joodse Kinderen

 

 

“Wat fijn dat de posters en flyers al zo snel verspreid zijn, super! En ik kom vast snel weer bij je terug voor een nieuwe opdracht.”

Marien – Bibliotheek Drachten

Full service

Heb je het al druk genoeg? Dan kan je de promotie van A tot Z aan ons overlaten. Je hebt altijd 1 contact persoon. Wel zo makkelijk.

Kwalitatief netwerk

Maak gebruik van ons netwerk waar in de afgelopen 18 jaar met zorg aan gebouwd is.

Exposure garantie

Bang dat je drukwerk snel wordt verwijderd of ondergeplakt? Geen zorgen! Wij controleren dagelijks en plakken bij waar nodig.

Wil jij ook dagelijks 11000 mensen bereiken met posters verspreiden?

✓ met sandwichborden op A locaties
✓ incl. hulp bij  gemeentelijke vergunningen

Ons netwerk is jouw netwerk

Waar wil jij jouw posters verspreiden?

Horecagelegenheden

Voetbalverenigingen

Winkels

Sportscholen

Wijkcentra

Coffeeshops

Snackbars

Instellingen

Posters verspreiden op de plakzuilen voor maximale zichtbaarheid 

Naast de gebruikelijke promotie op verschillende locaties in het centrum, bevinden zich er ook een groot aantal openbare plakzuilen in de Leeuwarder binnenstad. Deze plakzuilen zijn ideaal om uw promotiemateriaal in het straatbeeld te krijgen. Dagelijks zijn onze promotors bij de plakzuilen te vinden, daarom kunt u vanzelfsprekend ook hiervoor bij ons terecht .

Kiest u voor promotie in heel Leeuwarden, dan worden de plakzuilen automatisch van uw promotiemateriaal(A1, B1 en A0 formaat) voorzien. Heeft u echter specifieke wensen of posters van groter formaat, dan geldt een kleine meerprijs.

Locaties plakzuilen: Winkelcentrum Camminghaburen, Winkelcentrum Bilgaard, Harlingerstraatweg-Poptawei, Winkelcentrum Nylân, Winkelcentrum Cambuurplein, Stationsplein, Arendstuin, Vrouwenpoortsbrug, Verlaatsbrug.

verspreidingPerfect zichtbaar op A-locaties

verspreidingPerfect zichtbaar op alle plakzuilen

verspreidingSnel: Vandaag geleverd, morgen al verspreid!

verspreidingDagelijkse controle rondes

verspreidingGemakkelijk: Een contactpersoon